İSTANBUL / ÜMRANİYE - Esenşehir Şehit Yılmaz Ercan İlkokulu

Etiket Sonuçları: eğitim

Haz

Okulumuzun 4.sınıf öğrencilerine yönelik olarak afete hazırlık eğitimi verildi...

Şbt

Ümraniye Belediyesi Sivil Savunma ve Arama Kurtarma Amirliği Ekipleri tarafından, okulumuz öğretmen ve öğrencilerine yönelik olarak Afet Farkındalık Eğitimi verilmiştir. Ekipler tarafından, diğer okullarda da Afetlere hazırlık ve bilinçlendirme çalışmaları ve farkındalık eğitimlerinin sürdürüleceği bildirilmiştir.

Ara

Okulumuz "Wonderland-Harikalar Dünyası" Eğitimde İyi Örnekler 2018 Proje Ödülü almaya hak kazanmıştır.

Ağu

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı tarafından İnsan Hakları Eğitim programı kapsamında eğitim içerikleri Cumhurbaşkanlığı Uzaktan Eğitim Kapısı (UEK) platformuna yüklenmiş olup; tüm personelin söz konusu eğitimlerinin 29/10/2021 tarihine kadar tamamlanması istenmektedir. Eğitimler tüm personelin erişimine açılmış olup, eğitim içeriklerine https://uzaktanegitimkapisi.cbiko.gov.tr/ web adresinden e-Devlet şifresi ile ulaşılabilmektedir. Tüm personelin söz konusu eğitimlerinin 29/10/2021 tarihine kadar tamamlanması gerekmektedir.

May

Uzaktan eğitim süreci devam ediyor. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimiz eğitim platformları üzerinden (EBA, zoom) derslerini sürdürmeye devam ediyorlar.